Utveckla dig själv, våra kunder & dina kollegor.

Din utvecklingsresa börjar här!

Aktuellt just nu - hösten 2020 - Next söker en redovisningskonsult


"En snabbt växande, ung och modern revisions- och redovisningsbyrå. Här är personalen och utvecklingen i fokus" - så beskriver Malin, redovisningsansvarig på Next Revision & Redovisning, verksamheten. Genom stor ansvarskänsla och engagemang kommer du som redovisningskonsult på Next få möjlighet att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan. Med fokus på goda kundrelationer kommer du och ditt team tillsammans ta Next framåt mot nya utmaningar i framtiden. Låter detta som ditt nästa karrärssteg? Sök redan idag - urval sker löpande.

Om tjänsten


Du erbjuds
  • En ung och modern arbetsplats
  • Ett arbete där du får utvecklas tillsammans med ett tight arbetsteam
  • En arbetsplats som präglas av god kultur och högt i tak
Vi söker dig som 
  • Har praktisk erfarenhet som redovisningskonsult
Som person är du 
  • Relationsskapande och förstår vikten av goda kundrelationer
  • Problemlösande och kan på ett analytiskt och strukturerat sätt ta dig an nya utmaningar
  • Ansvarstagande och drar dig inte från att ta egna initiativ i arbetet
Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle / Sandviken

Vart skickar jag min ansökan? 


Din ansökan tar vi tacksamt emot via formulär nedan.


Malin svarar gärna på dina frågor om tjänsten


malin@nextrev.se
070-294 88 80

Att jobba på next - hos oss finns det alltid plats för bra personer


"Det ska kännas bra i allt vi gör, från att personalen ska trivas till att kunderna ska vara nöjda" - så beskriver Andreas, revisionsansvarig på Next Revision & Redovisning, en central vision för företaget. "Våra anställda är vår största tillgång och är vad som gör oss unika. Vi har sedan starten hösten 2018 anställt 3-4 personer årligen och vår utvecklings- och tillväxtresa bara fortsätter".

Men varför inte istället lyssna på dem som på riktigt vet hur det är att jobba på Next - våra fantastiska medarbetare! Hur är det att vara anställd på Next? Och vad är det som skiljer Next från andra traditionella revisions- och redovisningsbyråer? Vi berättar gärna - kontaktuppgifterna till oss på Next hittar du här.

Till dig som studerar


Utbildning som leder till jobb! Next är med och utbildar framtidens affärsinriktade redovisningsekonomer. Malin Göthe, redovisningsansvarig på Next Revision & Redovisning, undervisar i redovisning och bokslut på Affärshögskolan i Gävle där utbildningar inom ekonomi i stor utsträckning leder till jobb efter genomförd utbildning.

Next erbjuder praktikplatser genom LIA - Lärande i Arbete - via Affärshögskolan i Gävle, som är en viktig del av utbildningen för dig som student i din strävan att bli framtidens redovisningsekonom.