Revisionsbyrå, Redovisningsbyrå, Rådgivningsbyrå
​​​​​​​i Gävle.

Next är en ung och modern revisions- och redovisningsbyrå i Gävle som fokuserar på enkla och effektiva lösningar med tillgänglighet och personlig kontakt i fokus. Hos oss kopplas du till en eller flera dedikerade rådgivare och slussas inte runt mellan olika kontaktpersoner. Våra smarta webblösningar medför att vi kan erbjuda våra tjänster över hela Sverige. Våra kunder är framförallt i Gävle och Sandviken, i övriga Gästrikland och Dalarna samt i Stockholm. Vårt kontor som finns i Gävle är lättillgängligt och strategiskt beläget med gratis parkering. Kontoret ligger i nära anknytning till både E4 och E16. 
Vi vet vad vi vill. För många företagare ska redovisningen bara fungera och revisionen flyta på - vi vill se till att företagaren ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Vårt fokus är att företagaren ska få rätt rådgivning, i rätt tid - vi vill vara företagarens självklara rådgivare inom alla ekonomiska frågor. Det uppnår vi genom att alltid ligga i framkant vad gäller nyheter inom branschen och genom samarbeten med de vassaste experterna, men framförallt genom att vara nära kunderna. Vi tar oss tid för att sitta ned och diskutera företagarens framtidsplaner. Vi är ute hos kunden för att snabbare och mer träffsäkert fånga upp företagarens specifika behov. Vi sitter i lättillgängliga lokaler med fri parkering så att du bara ska kunna svänga förbi när du känner för att sitta ned och ta en kopp kaffe - och vi är alltid öppna för nya möten.
​​​​​​​
Vi vet vad vi kan. Vi är erfarna revisorer och redovisningskonsulter som ger dig dedikerad och professionell hjälp och rådgivning, förpackat i ett familjärt och personligt format. Vi erbjuder allt från smarta, digitala lösningar inom redovisning till kvalificerad skatterådgivning och revision. Till oss vänder du dig oavsett om det gäller aktieägaravtal & vinstutdelning, funderingar kring vilket redovisningsprogram du bör använda, eller om du vill outsourca hela ekonomifunktionen och aldrig mer se en pappersfaktura. Vi ligger i framkant genom att arbeta i de modernaste verktygen. Och vi ser till att du får den hjälp och service som just du behöver.​​​​​​​


Andreas Stefansson, grundare och partner hos Next, har arbetat som revisor sedan 2006. Innan grundandet av Next år 2018 kommer Andreas närmast från uppdraget som revisionschef på Gävlekontoret hos en av Sveriges största revisionsbyråer.

Andreas började som revisor på en medelstor revisionsbyrå i Stockholm där fokuset låg på ägarledda små och medelstora företag. Stor vikt lades på nära samarbete och personlig kontakt med företagaren. 2011 flyttade Andreas tillbaka till Gävle där han arbetade på två av Sveriges och världens största revisionsbyråer. Där utökades erfarenheterna genom att arbeta med stora börsbolag såsom Sandvik och BillerudKorsnäs samt som ansvarig för stora kommunala företag.​​​​​​

Andreas tar nu med sig sina erfarenheter från att ha att ha arbetat som revisor och rådgivare åt de allra minsta till de allra största kunderna – till Next, där Andreas fortsätter att brinna för att hjälpa ägarledda företag, oavsett storlek.
Malin Göthe, grundare och partner hos Next, har arbetat som redovisningskonsult sedan 2001. Innan grundandet av Next år 2018 har Malin varit verksam sedan 2001 på en av Sveriges största revisions- och redovisningsbyråer, där Malin har hunnit med att arbeta som certifierad affärsrådgivare samt att vara redovisningschef och marknadsansvarig på Gävlekontoret.
​​​​​​​
Malin har under alla sina år i branschen brunnit för att hjälpa entreprenörer att växa och att utveckla deras företag. Rådgivning till bolagen och dess ägare har alltid legat i fokus i rollen som kundansvarig redovisningskonsult.

Till Next tar Malin med sig sina samlade erfarenheter inom rådgivning och redovisning där hon fortsätter att arbeta nära entreprenörer för att tillsammans med dem utveckla deras företag.